Masterclass de Misiune Personală cu Desiree

Masterclass de Misiune Personală cu Desiree

E ceva aparte la primele ore ale dimineții. Lumina, liniștea, pauza dintre gânduri. Aici respir, scriu, mă adun.

Pentru că nimeni nu o va face pentru mine. Nici un prieten, partener, carte, rezoluții de anul nou sau scuzele de anul trecut.

Știu că sunt suma lucrurilor pe care LE FAC nu a celor la care MĂ GÂNDESC POZITIV. Toate planurile și listele de schimbări majore nu îți vor îmbunătăți viața decât atunci când acționezi în baza lor și nu doar aștepți momentul potrivit. You have to make it happen!

Read More

Precum în social media așa și pe pământ

Precum în social media așa și pe pământ

De când mă știu sunt pe social media. Îmi place, mă provoacă, mă obosește, îmi iau pauze constante și nu mai vreau să aud despre măcar după 10 seară și măcar o dată pe săptămână de la răsăit și până la apus.

Am folosit rețelele sociale pentru a învinge teama permanentă de expunere și pentru a ajunge la oameni relevanți sau pentru a crea comunități

Read More

One day yoga retreat cu Hitesh si Desiree la Iasi

Samasti Explore & Retreat se desfașoară pentru prima dată la Iași alături de Yoga with Hitesh si Desiree pentru un retreat de o zi în care vom practica hatha yoga, embodied flow, free movement, mantra chanting, ne vom relaxa cu o sesiune de Sound Healing și instrumente live și vom încheia cu Satsang - un dialog despre lumea internă și spiritualitate așa cum am înțeles-o noi în călătoriile din jurul lumii, dar mai ales din India sursa noastră comună de inspirație și transformare.     

Read More

Reeducare prin cultură vs reeducare prin tortură. În vizită la Penitenciarul Iași.

Reeducare prin cultură vs reeducare prin tortură. În vizită la Penitenciarul Iași.

Astăzi, 5 octombrie 2018 la Iași sunt 647 de persoane private de libertate. Aflat în buricul târgului, Penitenciarul e un tărâm aparte pe care nu ai cum să îl ignori. În spatele zidurilor nu tocmai înalte se află o lume despre care știm puțin, speculăm mult și de care de ne ferim, încadrând subiectul într-o temă delicată a societății în care trăim.

Read More

Concurs! Câștigă un nou pachet de cărți de pe noptiera mea

Concurs! Câștigă un nou pachet de cărți de pe noptiera mea

Rareori am stare iar singurul leac pe care îl pot găsi vreodată după ce mi-am epuizat toate resursele posibile și imposibile de a face față nemișcării, este anticiparea unei noi călătorii. Vizele obținute în grabă, cu câteva zile înainte de plecare, număratul foilor libere pe un pașaport rufos, ulțimele informații despre cum pot ieși din aeroport și care e cel mai economic mod de a ajunge la cea mai ieftină cameră de hotel unde sigur voi dormi dusă cel puțin 24 hr de la aterizare. Toate acestea și mai ales împachetatul în grabă îmi dau viață și îmi hrănesc foamea constantă de nou.

Read More

Prea imediat a durat.

Prea imediat a durat.

Ioan e dus de acasă de mult. Pe insule, prin triburi, la oceane. Știi discursul. În paradis. Să fi trecut vreo 4 ani și mai bine de când am pus ochii pe un text de-al lui publicat la mai mult decât invidiabilul Braduț Florescu pe blogul ăla de călătorii. Și zicea așa: oamenii sunt ca verbele. Unii se conjugă cu a avea, alții cu a fi. I-am scris imediat: Ioane trebuie să vorbim. Noi simțim la fel.

 

Read More