Masterclass de Misiune Personală cu Desiree

Misiunea personală este DE CE-ul personal, sensul vieții noastre pe care putem alege să ni-l asumăm cu responsabilitate. Fiecare suntem în putere să ne alegem propria misiune și să ne construim o viață cu sens în jurul ei.

Jurnalul, ca și salteaua de yoga, e refugiul tău, un loc unde poți lăsa garda jos, poți descoperi cine ești cu adevărat și să celebrezi acea descoperire. Te ajută să răspunzi la întrebarea - Cine sunt?

Unul dintre pricipiile de bază ale practicii yoga este svadhyaya - studiul propriului sine. Iar aceasta e exact ceea ce vom face în acest workshop.

Schimbarea începe prin conștientizare. Iar primul lucru pe care îl poți face pentru a conștientiza este să creezi mai întâi un spațiu intern unde poți să te accepți întru totul, mai departe de vocea critică cu care ești obisnuită.

De aici poate începe procesarea emoțiilor vechi și dureroase care nu te lasă să crești.


Cauzele subtile ale rănilor ies mereu la iveală și se reflecta în relațiile pe care le ai, gândurile negative repetitive, felul în care te prezinți lumii. Atragi situații triggering care nu sunt altceva decât oportunități de a ieși din cercul vicios al reacțiilor inconștiente.

În Masterclass-ul de terapie prin scris ne vom lăsa emoțiile să ne ghideze și să iasă la suprafață. Fiecare emoție, trigger sau amintire scoasă la iveală prin intermediul tehnicilor folosite de journaling ghidat îți vor da ocazia să ajungi la esența ta, să te înțelegi mai bine ți să faci pace cu ceea ce ești acum.

Cum ar fi să știi că ești de ajuns, că nu mai trebuie să-ți fie frică de viitor și că tot ceea ce ai de făcut e să fii prezentă aici și acum?
Cum ar fi să nu te epuizezi în toate direcțiile ci să o alegi pe cea mai potrivită ție?
Cum ar fi să-ți dai permisiunea să fii în corpul tău așa cum e el acum?

Masterclass-ul 𝙙𝙚 𝙨𝙘𝙧𝙞𝙨 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩𝙞𝙫 𝙙𝙚𝙨𝙥𝙧𝙚 𝙈𝙞𝙨𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝙋𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖 e un instrument minunat prin care să poți răspunde onest la întrebarea - “Unde plec mai departe de aici?”

Am mai ținut acest workshop de 3 ori anul trecut și de fiecare dată participanții au avut revelații excepționale, au plâns și au râs în hohote și și-au împărtășit experiența în grup. Sunt recunoscătoare să pot facilita astfel de transformări.

TESTIMONIALE

Îmi amintesc ca și cum aș fi participat ieri la workshopul de misiune personala susținut de Desirée, deși, au trecut câteva luni bune de atunci. De ce? Pentru ca întrebările puse de Desirée m-au ajutat să intru in contact cu o parte profund rănită din mine. Pe parcursul workshopului au ieșit la suprafață multe emoții, și am stat față in față cu o alta versiune de a mea, una mult mai vulnerabilă. Deși a fost dureros, am reușit sa obțin răspunsurile de care aveam nevoie, sa am mai multa claritate si cel mai important, sa eliberez acele emoții, să accept și acea parte din mine și să-i ofer iubire. Mi-a adus pace acest workshop. 🙏🥰”

IOANA D.

O data ce mi-am definit misiunea, acum mi se pare atat de simplu sa urmaresc energia care ma duce spre ea sau spre oamenii care au misiuni similare. Si simt ca toate lucrurile se reaseaza in viata mea. Si Universul imi arata ca sunt pe calea cea buna because most days I feel like I'm living the dream. Voiam sa iti multumesc pentru ca esti o sursa de inspiratie atat de puternica in viata mea. De multe ori cand ma apuca stresul sau ideile limitative ale acestei societati ma gandesc "daca Desiree face toate lucrurile frumoase pe care le face si si-a creat stilul asta de viata superb, atunci sigur pot si eu"

ANDREEA P.

Eu am fost un om sceptic față de spiritual... până să o cunosc pe Desiree. M-am înscris la workshop-ul ăsta în joacă, dar am plecat cu un aha. Un aha despre mine care mi-a dat un boost enorm de încredere. Mi-am definit ce pot face și în următoarea lună am și făcut ce mi-am propus. Honestly, chiar cred că n-aș fi realizat nimic fără aha-ul ăla. Recomand cu drag tuturor acest workshop. It's magic if you believe it”

ANDREEA O.

Toate participantele de la acest workshop vor avea avea acces la un grup exclusiv privat de Yoga & Lifestyle Design cu Desiree unde adun resursele mele:

  • recomandări de cărți, podcasturi și cursuri care m-au inspirat

  • clase de yoga, mișcare somatică și meditație Live săptămânale

  • live meeting la final de curs

  • interviuri live cu specialiști și traineri pentru un stil de viață care te împlinește (deja am o listă scurtă cu programări )

  • promoții și reduceri la cursuri și evenimente

  • acces special la retreaturile post pandemie din India și Bali

  • comunitate de suport și likeminded individuals

CINE TE GHIDEAZĂ PE ACEST DRUM:

Sunt Desiree, scriitoare de travel, profă de yoga și trăiesc peste tot în lume. Vom face acest workshop în direct din Bali. Am scris pentru National Geographic Traveler, Suplimentul de Cultură, redbull.ro, viitorulromaniei.ro, etc. În 2016 am publicat un volum despre India– Spațiul dintre nori. Cu rucsacul prin India (editura Polirom). Trăiesc nomadic în jurul lumii și adun povești despre experiențele mele de joacă cu un stil de viață ALT FEL. Din 2017 organizez retreaturi de wellness, aventură și spiritualitate în India, Bali și Costa Rica, iar din 2019 sunt instructor de hatha yoga EMBODIED FLOW™ 200 hrs.

Embodied Flow™ e un mix integrativ de hatha yoga, somatics, meditație în mișcare, filosofie tantrică și psihologie transpersonală. E o invitație de a intra în flow prin mișcare meditativă.


Contribuție:

  • 333 lei pentru înregistrare valabilă timp de 1 lună

O poti face aici:

ING BANK:

Beneficiar: SC SAMASTI SRL

IBAN:RO90INGB0000999908857331

Trimite o confirmare de plată la adresa de e-mail desiree.aapl@gmail.com

Locul este confirmat dupa efectuarea platii. (pentru înregistrare)

misiunea personala cu desiree