One day yoga retreat cu Hitesh si Desiree la Iasi

E1B5E543-D312-4379-8A50-864B718C7E6E.png

Samasti Explore & Retreat se desfașoară pentru prima dată la Iași alături de Yoga with Hitesh si Desirée Halaseh pentru un retreat de o zi în care vom practica hatha yoga, embodied flow, free movement, mantra chanting, ne vom relaxa cu o sesiune de Sound Healing și instrumente live și vom încheia cu Satsang - un dialog despre lumea internă și spiritualitate așa cum am înțeles-o noi în călătoriile din jurul lumii, dar mai ales din India sursa noastră comună de inspirație și transformare.

PROGRAM

  • 09:00 to 10:30 -Embodied Flow with Desirée

  • 10:40 to 11:00 - Mantra chanting

  • 11:00 to 11:30 - Pranayam (Breathing practices)

  • 11:30 to 12:45 - Yoga Asana Practice with Hitesh

  • 13:00 to 14:00 - Sound healing

  • 14:00 to 15:00 - Satsang & Question-answers

About Hitesh: Hitesh comes from a Himalayan village in India where he grew up in a yogic family. He has been practicing yoga from his very childhood and he lives by the philosophy of yoga and Vedanta. He has been teaching yoga in Bucharest since last year and also tours other towns such as Brasov, Galati, and Tulcea to hold yoga related events. Apart from yoga, Hitesh loves to travel and indulge himself in philosophical books and discussions.

Despre Desiree: S-a născut la Iași, dar trăiește peste tot în lume. A scris pentru National Geographic Traveler, Suplimentul de Cultură, redbull.ro, viitorulromaniei.ro, etc. În 2016 a publicat un volum despre India– Spatiul dintre nori. Cu rucsacul prin India (editura Polirom). Trăiește nomadic în jurul lumii și adună povești despre India, Myanmar, Ethiopia, Thailanda, Indonesia, China, Hong Kong, Iordania, Togo, Turcia, Grecia, Transnistria, Moldova și Cuba lui Fidel. Din 2017 organizează retreaturi de wellness, aventură și spiritualitate în India, Bali și Costa Rica, iar din 2019 este instructor de hatha yoga EMBODIED FLOW™ 200 hrs.

Embodied Flow™ e un mix integrativ de hatha yoga, somatics, meditație în mișcare, filosofie tantrică și psihologie transpersonală. E o invitație de a intra în flow prin mișcare meditativă.

Despre Samasti Explore & Retreat: O agenție de wellness travel care prețuiește acele distanțe pe care simți că le-ai făcut atunci când te uiți în urmă la tine și te miri de cât de mult te-ai schimbat de atunci. Este și un getaway, dar și un get inside. Odată ce descoperim culturi îndepărtate în destinații superbe, ne revedem într-un context obiectiv, departe de lucruri mărunte care ne distrag atenția.

Samasti îți creează călătorii atente la altceva - la identitatea ta și la ce însemni tu. Pentru tine.

Înscrieri la: desiree.aapl@gmail.com Contribuție:

200 lei pentru studenții noi

150 lei pentru studenții vechi

150 lei dacă vii împreună cu un prieten

Plata se face integral prin transfer bancar/depunere numerar la inscriere in contul SC SAMASTI SRL deschis la ING BANK: RO55INGB0000999909361197

May all beings be happy!