Magic Bali Mornings - rutina de dimineață (curs preînregistrat)

Magic Bali Morning - rutina de dimineata

Sunt dimineți și dimineți. Cele în care mă trezesc plină de energie la ora 6 și cele în care mai bine aș mai sta în pat până la 9, când nimic nu-mi convine și probabil nu ai vrea să-ți bei cafiaua cu mine. 

E ceea ce se numește oboseală adrenală. Am trăit cu o stare de oboseală permanentă încă din adolescență. Mi se părea normal să spun că sunt ok deși mi se închideau ochii până seara târziu când brusc aveam un surplus de energie de care eram tare mândră și o numeam cea mai frumoasă perioadă a zilei dar care îmi mânca lejer ore bune de somn. 

Am început să lucrez de acasă și așa patul a devenit și birou și loc de masă și loc de recreere, mai puțin loc de odihnă. Cu timpul această oboseală permanentă a început să mă afecteze din ce în ce mai tare și am realizat că e timpul să îmi schimb rutina chiar dacă părea imposibil să-mi îmbunătățesc calitatea vieții vreodată. De undeva a trebuit să încep. 

De cele mai multe ori oboseala adrenală e asociată și cu afecțiuni ale tiroidei, libidou scăzut, imunitate șubredă, tensiune scăzută și o relație deficitară cu exercițiile fizice și kilogramele în plus. Nivelul crescut de cortizol și al instabilității zahărului din sânge sunt primii pe lista inamicilor. De aici am început sfânta rutină de dimineață.

Degeaba ai să alergi la sala de sport dacă ești deja epuizat. Nu faci decât să te stresezi în plus. Iar soluția e să te miști mai blând și pentru mai puțin timp. Să asculți semnalele corpului înainte să devină cod roșu de alarmă. Să îți umpli paharul pentru a avea ce oferi zilei din fața ta.

Programul Magic Bali Mornings conține o rutină eficientă de dimineță pe care o poate practica oricine și care se adresează celor 4 aspecte ale Sinelui: fizic, intelectual, emoțional și spiritual.

Patru aspecte acoperite de patru practici:
- Exerciții de respirație (pranayama)
- Meditație ghidată cu mantra 
- Scris terapeutic (journaling)
- Yoga 

Fiecare glandă din corpul tău are un ritm circadian propriu. 
Atunci când glandele adrenale funcționează corect te vei simți în formă maximă între orele 8 dimineață și 8 seara. 

Practic, organismul tău e în mod natural armonizat la ritmul naturii și ai mai multă energie pe timp de zi, iar pe măsură ce se lasă noaptea aceasta va scădea treptat.

Stresul și oboseala cronică dau acest ritm peste cap, solicitând producția unei cantități mai mari de cortizol din partea adrenalelor, numita afectuos - hormonul stresului - și astfel devii pasăre productivă de noapte și zombie pe timp de zi.

Lipsa somnului, a activității fizice și chiar (din păcate) a orgasmelor sunt simptome dureroase ale factorilor de stres intern cu care ne obisnuim să trăim. Depresia și anxietatea vin la pachet.

Un alt bioritm e posibil. Un alt fel de a te bucura de viață e posibil. Starea de bine e cea naturală ființei tale.

E necesar un plan de acțiune concert prin care să diminuezi efectele stresului asupra corpului și a sănătății tale în general. Poți să controlezi nivelul de stres, în loc să lași stresul să te controleze.

Începe cu prima oră a dimineții.

Programul Magic Bali Mornings e structurat în 4 capitole care să te ajute să fii la potențialul tău maxim de sănătate, energie și vitalitate: 

- o sesiune de respiratie - exerciții de pranayama pentru energizare și focus mental
- o sesiune de meditație ghidată cu mantra pentru calm și bunăstare (ajuta și la gestionarea anxietății și ancorarea în prezent)
- o sesiune de scris terapeutic/journaling - tehnică sanatoasă de a exprima creativ (prin scris) emoțiile copleșitoare sau gânduri de care nu ești conștientă în mod normal și astfel să te eliberezi de ele.
- o sesiune de yoga în stilul embodied flow pentru trezirea corpului și tonus muscular.

Le poți practica împreună sau poți alege o practică care ți se potrivește în fiecare zi în funcție de starea pe care o ai.

De ce funcționează: vei avea răgaz să începi fiecare zi dintr-un spațiu interior calm și focalizat iar practica de mișcare fluidă prin yoga e destul de intensă pentru a arde grăsimile și a crește ușor masa musculară fără să te obosească sau suprasolicite. 

Da, ziua bună se cunoaște de dimineață. 

Contribuția ta: 650 lei

Detalii: ING BANK

Beneficiar: SC SAMASTI SRL

IBan: RO90INGB0000999908857331

Detalii plata: curs coaching online yoga pentru dimineata

*** acces 3 luni

DACĂ VREI SĂ VEZI TOATE CURSURILE DE YOGA CU DESIREE VINO AICI.

magic bali mornings cu desiree.jpg