Curs de Yoga de Dimineață (curs preînregistrat)

Curs de Yoga Dimineata cu Desiree

Rutina de dimineață a fost pentru prea mult timp o corvoadă pentru mine. Îmi plăcea să sar din pat direct către tot felul de activități care mă entuziasmau și mă epuizau deopotrivă - proiecte, gătit serios, yoga intensă, piață repede repede că la 9 toate tarabele sunt deja goale, condus în goană către servici și câte și mai câte. 

N-aveam stare și-mi plăcea. Toate lipsurile, spațiile goale erau în acest fel pline 🎈Dar nu de ceea ce aveam EU defapt nevoie. 

N-am să te mint cu un adevăr parțial care dă bine în călătoria eroului: zilele mele nu sunt perfecte, încă mă mai lupt cu sabotorul intern care-mi fură energia, gânduri anxioase sau negative, oboseală cronică și somn deficitar.

Dar. În același timp am învățat ‘the hard way’ ca ‘less is really more’ și că am tot timpul din lume pentru proiecte, idei, oameni și activități dacă și doar dacă am grijă de mine. 

🛏 Rutina de dimineață începe cu o seară înainte atunci când închid toate ecranele, cărțile și planurile înainte de ora 9 iar apoi practic o clasă de 45 min de yoga ușoară și meditativă. La cel târziu 10:20 sunt în pat. 

⛅️Fără alarmă mă trezesc între 5:30 și 6 am, oricum preferabil înainte de răsărit. 

🧘🏽‍♀️Înainte de toate meditez jumătate de oră. 

🚰 Beau apă caldă cu o jumate de lămâie. stoarsă. 

🚿 Ritual ayurvedic preluat din peregrinările prin India: Mă spal pe față cu miere, îmi clătesc gura cu ulei de cocos timp de 15 min, mă spăl pe dinți și îmi curăț limba cu ajutorul unui mic dispozitiv din cupru (în engleză - tongue scraper). 

🤸🏾‍♀️ Yoga. Kundalini sau o clasa de întindere și energizare - 20-45 min. 

🐍Decompresie vertebrală - 1-2 min cu capul în jos în hamac special de yoga. 

🏃🏽‍♀️Alergare ușoară 15-20 min în apropierea casei (de 2 ori pe săptămână). 

🧊 Duș rece! 

🍵 Mic dejun (de obicei smoothie cu fructe si legume, spirulină, ghimbir și turmeric) 

Toate acestea îmi iau în jur de 2 ore. Timp destul să mă simt proaspăt și să am energie pentru întreaga zi. 

E rețeta care mi se potrivește mie acum. Nu e un ghid universal pentru orice tip de corp, personalitate sau program zilnic. 

Important e să îți găsești propria rutină. Prin auto-cunoaștere, auto-educare, research dar și cu ajutorul unor instructori care te înțeleg și au un drum similar cu al tău. 

Celebrez simplitatea, timpul meu pentru mine, ușurința de a fi aici-acum. Și asta e yoga.

Cursul de Yoga de Dimineață conține 5 ședințe create special pentru energizare și focus de care ai nevoie pentru o zi stelară.

Contribuția ta: 375 lei

Detalii: ING BANK

Beneficiar: SC SAMASTI SRL

IBan: RO90INGB0000999908857331

Detalii plata: curs coaching online yoga de dimineata

DACĂ VREI SĂ VEZI TOATE CURSURILE DE YOGA CU DESIREE VINO AICI.

May all beings be happy! And free!

* Fotografii & video- Odin Moise