Curs de Yoga pentru Solstițiul de Iarnă

Yoga cu Desiree

Acasă în corpul meu. Atunci când am grijă de casa mea, atunci când mă mișc suficient, măcar câteva minute pe zi, atunci când mă hrănesc nu pentru gust sau poftă ci pentru MĂ HRĂNI cu adevărat, frecvent, gătit, bogat în nutrienți nu doar în ambalaje mișto, eco sau în trend, atunci când beau suficientă apă, căci mi-e tare greu să o fac by default, atunci când mă odihnesc 8 ore și atunci când nu simt că trebuie să fiu productivă în fiecare oră din zi lumină - sunt bine.

Știu, luna decembrie e a exceselor și a hedonismului. A prea-plinului și a multelor lucruri pe care le avem de făcut: să fim aproape de cei dragi, să organizăm, să facem liste, cadouri, planuri, să consumăm cât pentru un an întreg.

Grija față de corp e o prioritate, alături de toate celelalte. Nu doar după sărbători, nu doar după ce adoarme cel mic, nu doar după servici, nu doar în vacanță, nu doar de la anul.

Prin practică înveți să respiri mai ușor, să te miști mai corect, să mânânci doar cât ai nevoie, să dormi atât cât are nevoie organismul tău să se regenereze. Corpul e un instrument fantastic atunci când îi asculți nevoile. Atunci când îți dai voie să-ți iei un moment de respiro.

Vei deveni mai puternic, te vei simți și vei arăta mai bine.

Te invit la Cursul de Yoga pentru Solstițiul de Iarnă unde ne vom aduce atenția către practici de echilibrare a metabolismului, detox, digestie, tehnici de presopunctură pentru oboseală, descoperirea focului interior și multe alte bunătăți pe salteaua de yoga.

Începem pe 12 decembrie și ne vedem timp de o lună în fiecare weekend pentru o serie de 8 sesiuni care să te ajute să navighezi cu suplețe, odihnă, tihnă și mobilitate această perioadă de tranziție.

Ghidul de supraviețuire al sărbătorilor prin yoga, mindfullness și conectare la tine. Casa ta. Acasă.

PROGRAM

Weekend 1 ODIHNĂ

  • Yoga ușoară pentru odihnă și recuperare emoțională

  • Presopunctură pentru atenuarea oboselii

Weekend 2 SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

  • Wellness pentru sezonul rece

  • Yin yoga pentru focul interior

Weekend 3 DIGESTIE

  • Eliminarea exceselor de sărbători

  • Practică blândă pentru echilibru digestiv

Weekend 4 DETOX YOGA

  • Suplețe de iarnă

  • Flow slow de ardere

Vom face sedintele pe un grup privat pe facebook. Dureaza 30-40 min fiecare iar apoi vei avea acces la ele nelimitat.

In plus vei primi acces la grupul meu privat de Lifestyle Design si Yoga cu Desiree unde impartasesc resurse - carti, poscasturi, clase de mindfullness saptamanale, promotii etc

Înscriere: trimite un mesaj la desiree.aapl@gmail.com

după efectuarea plății.

Contributia e de 375 lei.

Plata o poti face aici: ING BANK: Beneficiar: SC SAMASTI SRL IBAN:RO90INGB0000999908857331

Te astept cu drag!