Masterclass de Eliberare a Furiei cu Desiree (preînregistrat)

Ce ai fost învățată despre furie? Care e relația ta cu furia? Cum o canalizezi?
Am fost învățată să fiu o fată bună. Să vorbesc mai încet. Să tac. Să nu audă vecinii. Mi-a fost rușine, frică de cine eram. Nu am spus nimic atunci când mi s-au încălcat limitele. Fizice, emoționale. Și eram o adolescentă furioasă. Am luat cu mine dorința de a nu mai simți furia.


Am îngropat-o undeva adânc și am devenit o persoană care e mereu amiabilă, disponibilă, draguță cu toți și toate, the YES GIRL, mereu bine, sunt bine mersi, mereu zâmbitoare.


Furia bine canalizată e catalizatoare. E pasiune pură, energie, pune lucrurile în mișcare. Furia eliberată e libertate. E spațiu. E putere. E capacitatea de a nu direcționa către alții energie toxică (seara, după o zi lungă, când cei din jur devin ținte directe ale furiei ne-exprimate din timpul zilei).


Atunci când furia nu e eliberată în mod sănătos și eficient - rămâne blocată în corp și va găsi mereu o cale să iasă prin acțiuni iraționale sau impulsuri de agresivitate pe care încercăm să le mascăm cu greu.


Atunci când simți furia și o onorezi ca parte naturală din tine, atunci când o eliberezi conștient într-un mediu controlat acea energie densă se mișcă, iese și lasă loc bucuriei de a fi liberă, ușoară.


Eliberarea furiei a fost pentru mine ca o ieșire din închisoare. Furia e energie spontană și imprevizibilă. De asta ni se cere să zâmbim și să trecem peste, să fim cumsecade. Dar a reprima furia e obositor. Consumă multă energie și în timp devine frustrare, ranchiună, forță distructivă.


Am început să îmi recunosc puterea feminină și să nu-mi fie frică sau rușine de ea. Atunci când eliberezi furie faci loc pentru alte energii spontane care să treacă prin corp, precum energia sexuală, orgasmele.


Furia este una dintre cele mai outernice emoții umane, însă tocmai această intensitate ne poate elibera.
Cum incorporezi furia în viața ta astfel încât să fie safe, puternic și eliberator?

Vom explora provocarea dar și satisfacția exprimării furiei feminine prin a aduce energia din minte înapoi în corp și inimă.


Vom explora cum să ne asumăm FURIA.
ÎN ACEST MASTERCLASS VEI ÎNVĂȚA SĂ MIȘTI ACESTĂ ENERGIE INTENSĂ PENTRU A FACE LOC TUTUROR EMOȚIILOR SĂ TREACĂ CU UȘURINȚĂ PRIN TINE.
Va fi o călătorie în adâncul celor mai întunecate și poate ignorate părți ale tale prin practici care iți dau voi să integrezi atât întunericul cât și lumina din tine.
__________________________________
VOM EXPLORA
- Noi metode de a exprima și elibera Furia
- O nouă capacitate de a lăsa toate emoțiile să treacă prin corp
- O nouă relație mai profundă și mai autentică cu emoțiile și corpul tău
- Capacitatea de a renunța la ceea ce nu-ți mai servește
PENTRU CINE E ACEST MASTERCLASS?
Pentru femei și bărbați în egală măsură.

Nu contează ce vârstă ai sau în ce etapă a vieții tale te afli. Acest masterclass e deschis oricui îți dorește să experimenteze o relație autentică, puternică, intimă, plină de acceptare și iubire cu SINE și cei din jur. Acest masterclass ăți va oferi abilitățile necesare pentru a integra energia masivă a furiei în viața ta și a îi permite să te transforme.


O practică intensă pe care o poți aplica cu ușurință mult timp după ce acest Masterclass se termină.

TESTIMONIALE:

(…) Ori ar fi fost prea mult de dus din prima, ori aveam nevoie să văd "filmul" despre cum reprim și ce nasol mă simt să fac asta.
Chiar și așa, simt ca s-a deblocat ceva în mine, simt o tristețe super mare, îmi vine să plâng, abia aștept să adoarmă copiii să pot sa stau putin cu mine.
Multumesc, te îmbrățișez!”

”Abia acum am reusit sa vin cu un feedback!! A fost minunat astazi si tu esti minunata, ma asteptam sa fii misto in persoana, nu numai din ce vedeam de pe internet, dar ai "intrecut" toate asteptarile, mi-ai dat o senzatie de blandete si caldura, chiar daca ne povesteai despre impulsivitatea ta. Ma bucur mult ca am reusit sa particip si sa te vad live si sper sa te revad in cadrul altui eveniment cat mai curand. Iti apreciez munca si stilul, sa ai dimineata/zi/seara/orice-ar-fi-in-Bali-acum faina :))”

"Am participat la workshop-ul de Eliberare a Furiei Feminine cu Desiree fara niciun fel de asteptare. A fost si prima data cand am participat la un workshop organizat de ea, deci chiar nu stiam la ce sa ma astept. Insa am rezonat foarte mult cu tema, si am vrut sa incerc. Vreau sa spun ca pentru mine a meritat DIN PLIN experienta, a fost foarte profunda si eliberatoare, dar si eye-opening. Mi-am dat seama de niste lucruri pe care nici intr-un an de terapie nu le-am inteles asa de bine si de profund ca in cele 40 de minute de activitate ghidata de Desiree. A fost atat de refreshing pentru mine, incat imediat dupa sesiune am recomdantat experienta la peste 50 de alte femei. Pentru ca avem nevoie de asa ceva, si avem nevoie sa ne intelegem pe noi, sa ne acceptam si sa ne eliberam! Multumesc, Desiree, astept cu mare drag si interes alte initiative pe tema asta (si nu numai)”


***Toate participantele de la acest workshop vor avea avea acces la un 𝐠𝐫𝐮𝐩 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐘𝐨𝐠𝐚 & 𝐋𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐜𝐮 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐫𝐞𝐞 unde adun resursele mele:
- recomandări de cărți, podcasturi și cursuri care m-au inspirat
- clase de yoga, mișcare somatică și meditație Live săptămânale
- interviuri live cu specialiști și traineri pentru un stil de viață care te împlinește (deja am o listă scurtă cu programări )
- promoții și reduceri la cursuri și evenimente
- acces special la retreaturile post pandemie din India și Bali
- comunitate de suport și likeminded women


𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐞 𝐠𝐡𝐢𝐝𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐩𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐝𝐫𝐮𝐦?
Sunt Desiree, scriitoare de travel, profă de yoga și trăiesc peste tot în lume. Vom face acest workshop în direct din Bali. Am scris pentru National Geographic Traveler, Suplimentul de Cultură, redbull.ro, viitorulromaniei.ro, etc. În 2016 am publicat un volum despre India– Spațiul dintre nori. Cu rucsacul prin India (editura Polirom). Trăiesc nomadic în jurul lumii și adun povești despre experiențele mele de joacă cu un stil de viață ALT FEL. Din 2017 organizez retreaturi de wellness, aventură și spiritualitate în India și Bali iar din 2019 sunt instructor de hatha yoga EMBODIED FLOW™ 200 hrs.
Embodied Flow™ e un mix integrativ de hatha yoga, somatics, meditație în mișcare, filosofie tantrică și psihologie transpersonală. E o invitație de a intra în flow prin mișcare meditativă.

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮ț𝐢𝐞 pentru practică preînregistrată - vei avea acces 3 luni la ea:
350 lei

O poti face aici:
ING BANK:
Beneficiar: SC SAMASTI SRL
IBAN:RO90INGB0000999908857331

Locul este confirmat dupa efectuarea plati.
SET YOUR RAGE FREE IN A SAFE SPACE!