Curs de Lifestyle Design (curs preînregistrat)

Cascada Bali

Mi-am petrecut jumătate din timp convingându-mă că viața este grea. M-am folosit de scepticism pentru a-mi justifica inacțiunea. 

Tone de apă cădeau cu putere în fața mea. Nu mai era nimeni la cascadă în afară de noi. După-amiaza stătea să treacă și soarele își pierduse din elan. Ca și mine atunci când am testat temperatura apei. Rece spre gheață cu ușoare senzații de amețeală spre - în nici un caz nu am să fac asta. Pe măsură ce mă îndepartam de cascadă în căutarea unei urme de soare, realizez că ăsta e motivul pentru care am ajuns aici: să-mi depășesc limitele, să-mi testez anduranța, să ies din zona dulce de comfort. 

În 3 minute dialogul interior a trecut de la - în nici un caz - ce rost are - metodele mele sunt altele - la, poate totuși în mijlocul acestei rezistențe e un prag proaspăt de depășit. 

Mă întorc, îmi împăturesc cu grijă hainele și le pun deoparte. Respir. Nu oricum. Respir sacadat cum am învățat de la The Iceman (Wim Hof), apoi sar și țip până ce mi-e prea cald să mai pot rămâne pe mal.

În fața cascadei nu se poate respira. Vijelia mă destabilizează, sunetul apei care se prăbușeste fără încetare mă asurzește, apa are undeva sub 15 grade și eu nu simt altceva decât pură euforie. Sar și urlu cât mă țin plămânii. Râd în hohote și imediat după mă pufnește plânsul. E ok, e bine. Sunt bine. Pot să fac asta. Limitarea e doar în mintea mea. Lupta a fost cu mine. Nu mi-e frig, nu tremur, nu vreau să fiu în nici un alt loc decât aici. 

În curând euforia trece. Bucuria și durerea nu mai sunt cu mine. Eu doar sunt. În locul ăsta. Eu cu mine. 

De 10 ani mi-am făcut viața așa cum mi-a trecut prin cap. Am vrut să fiu pe drum și pe drum am fost. Mi-a fost și greu, am avut dubii dar atunci când privesc în urmă nu aș schimba un ac. O alegere a atras alta, un drum m-a dus departe și altul m-a condus cu grijă către mine. 

Libertatea de azi e alegerea de ieri. Roadele de mâine sunt rezultatele muncii de azi. 

Cursul de Lifestyle Design e conceput pentru cei care cred că viața poate fi și altfel - ușoară, împlinită, iar noul normal înseamnă mai mult din ceea ce vrei tu să creezi și mai puțin din ceea ce se așteaptă de la tine în contextul actual. E ceea ce practic eu zilnic. 

Cursul de Lifestyle Design are patru module săptămânale:
- Care e Scopul tău autentic?
- Self Inquiry și cele 4 Dorințe (mindset, ritualuri și eliminare)
- Tehnica de vizualizare Lifestyle Design (sănătate și corp, carieră, relația de iubire, spiritualitate)
- Tehnica de meditație vipassana și respirația plină (4 metode diferite)

Cu povești și exemple din parcursul meu personal de până acum, Cursul de Lifestyle Design e un mic ghid al unui Început relevant.


Curs de Lifestyle Design

Decizii pe care le-ai luat în urmă cu 20 de ani au încă efect asupra ta astăzi. Atunci când ai decis cine trebuie să fii pentru a fi iubit, în siguranță, acceptat, văzut. 

Puterea de a decide e ca un mușchi pe care îl exersezi zilnic. Unele decizii vor fi bune, altele mai puțin dar prețul inacțiunii e mult prea mare și se măsoară în ani din viață, șanse și oportunități care-ți modifică destinul. 

A ști fără a acționa e o cale. Cealaltă e a deveni cine vrei să fii indiferent de obstacole. Deciziile și nu contextele-pretextele fac diferența.

Tot ce m-a adus pe mine azi aici e in fiecare din cursurile mele. Toată informația, toate tehnicile, mindsetul. Nu fac parte dintr-un club al norocoșilor de ocazie și nici nu am avut mai multe șanse decât majoritatea generației mele. Dar la un moment dat m-am uitat în afara mea. And there was no coming back.

Am studiat, am experimentat, am testat, am eșuat și am luat-o de la capăt. Dacă nu aș fi investit activ în creșterea mea nimic din toate acestea nu ar fi avut nici o valoare. 

Investiția în tine înseamă abilități noi, puncte de vedere proaspete, o mai mare capacitate de a discerne și a pune deciziile în mișcare. 

În plus vei avea acces la un grup privat dedicat exclusiv participanților la cursurile de Yoga & Lifestyle Design unde voi împărăși cu voi resursele mele:

  • recomandări de cărți, podcasturi și cursuri care m-au inspirat

  • promoții și reduceri la cursuri și evenimente

  • acces special la retreaturile post pandemie din India și Bali

  • comunitate de suport și likeminded individuals

Toate astea și mai multe la Curs. See you on the other side! ⛅️🔥🌏

Contribuție sau ceea ce investești tu în tine:
🌊 650 lei

Vei avea acces nelimitat timp de 6 luni pentru ca tu sa il repeti in timpul tau.

***CURS PREÎNREGISTRAT***
Plata o poți face aici:
ING BANK
Titular: SC SAMASTI SRL
Cont: RO90INGB0000999908857331

Lov,
D.